poniedziałek, 1 października 2012

Na powitanie...

Witam wszystkich i każdego z osobna!

Dość długo trwało zanim w ten blog zostało tchnięte życie, ale jest...
Poczatkujący, amatorski, ale o kuchni i gotowaniu czyli to, co sprawia mi (i zapewne Wam również) wiele, wieleeee różnobarwnej i różnosmakowej radości :)

Dziś jest poniedziałek, 1. października 2012 i ten dzien uznaję za oficjalną datę otwarcia bloga.
Pierwszy dzień miesiąca to chyba dobra data, prawda?

Udanego dnia, Kochani!
I do zobaczenia, co jakiś czas, na blogu!


Przy okazji chciałabym się jeszcze pochwalić swoimi jesiennymi słoiczkami na zimę.
Przepis na dżem jabłkowo-ananasowy już wkrótce... :)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Welcome!
It took some time until this blog has been opened, but yeah...
Beginner, amateur, but about kitchen and cooking - everything what gives me a lot of tasty and colorful pleasure (probably you have the same, right? :) )

Today is Monday, October 1st, 2012 and this day is an official opening-day of this blog.
I think the first day of the month is a good date.

Have a great day!
And see you soon... Over here, of course :)

Take a look at my jars I made for Winter :)
I'll post apple-pineapple jam recipe soon... :)





4 komentarze:

  1. Congratulations Agata! Very thrilled for you and very keen to see the progress as I know it will be awesome. No doubt about that! I know the blog will be an inspiration to many people. Let it be an incredible journey of discovery.
    Proud of you.. Dominique xxx

    OdpowiedzUsuń
  2. Witam w blogosferze :) Owocnego gotowania i przyjemnego pisania :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Bardzo dziękuję :) Na pewno Ty byłaś jednym z motorów, razem ze swoimi przepisami, które dla mnie są genialne :) Czekam na reportaż! :)

      Usuń
    2. Ojej, moje policzki zalały się pąsem niczym jak u przedwojennej dziewicy ;)) Bardzo Ci dziękuję i na pewno będę tu często zaglądać. A reportaż już jest :)

      Usuń